Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

MECİDİYE İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : 02722125655
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mecidiyeiho.meb.k12.tr
Adres : Mecidiye Mah. Mektepler Sok. No14 Afyonkarahisar
VİZYON : Öğrencilerimizi insanlığın ihtiyaç duyduğu din,bilim,sanat ve kültür alanlarında yetkin,kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayarak problemlere çözüm üretebilen,ahlakı olgunluğa sahip,ülkemize önder ve dünyamıza örnek fertler olarak hayata hazırlamaktır.
MİSYON : Bilgili,kültürlü,başarılı,kendine güvenen,kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri önemsemiş,yaratılanı "Yaradan"dan ötürü sevebilen,tabiatı tahrip değil,imar eden,sorun değil çözüm üreten,farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yaralanmayı hedefleyen; insana,düşünceye,özgürlüğe,ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :10
Öğrenci :104
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1700
Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 08:30 başlangıç 15:40 bitiş
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce ve arapça
Isınma : doğal gaz
Servis :
Ulaşım : Sahipata İlkokulu ile aynı okul bahçesini kullanmaktayız.
Yerleşim Yeri : mecidiye mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Erkek öğrenci futbol takımımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler : Her yıl ,Tubitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına başvuru yapmaktayız. Her yıl Tubitak Bilim Fuarına başvuru yapmaktayız.
Proje Çalışmaları : Her yıl ,Tubitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına başvuru yapmaktayız. Her yıl Tubitak Bilim Fuarına başvuru yapmaktayız. Dönem içinde , okul öğretmenlerimiz branşları ile ilgil sorumluluk projeleri düzenlemektedir. Haftanın en temiz sınıfı projesi Bugün Allah rızası için ne yaptın projesi Okuduğum kitabın içindeyim projesi Sağlıklı yaşam projesi vb.
Diğer Hususlar : çok amaçlı salon
Yazdır :